Transparent sökmotoroptimering

Många SEO-företag erbjuder opersonliga SEO-paket och ofta har du som företagare ingen insyn i det arbete som kommer utföras på din hemsida. Många kanske tycker att ”det spelar väl ingen roll så länge jag får bra resultat”. Faktum är att det spelar en ganska stor roll långsiktigt. Du kan bli straffad av Google (vilket ibland kan innebära att du inte längre placerar dig alls i sökresultatet) och kvaliteten på hemsidans innehåll kan ta stryk. Att veta hur ditt företag presenteras på andra hemsidor är också av största vikt. Mycket av det innehåll vi skapar på nätet ligger kvar i flera, flera år.

SEO-Trend arbetar med personligt anpassade lösningar som syftar till att göra din hemsida synligare på Internet. Helt enkelt sökmotoroptimering med stor transparens!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInDela

2 kommentarer till “Transparent sökmotoroptimering”

 1. Snubblade på din länk från förstasidan och tänkte att du nog vill fixa till det här. Går man in på http://www.allabolag.se/?what=Maria+Karlsson&where=Kuddby&s.x=15&s.y=15 får man nämligen:

  ”Ingen exakt träff! Menade du något av dessa bolag…

  Träff på liknande stavning…

  Peter Köhler Åkeri AB
  Org.nummer: 556693-5531″

 2. Tack för din uppmärksamhet! Jag har registrerat mitt företagsnamn och även bytt adress. Glömt att uppdatera länken till Allabolag. Detta är nu gjort.

  Stort tack!

  mvh/ Maria

Lämna en kommentar