Skippa dyra e-handelslösningar!

Att starta webbutik är mycket populärt och kan vara ett bra sätt att nå ut till fler kunder. På marknaden finns en mängd olika färdiga lösningar som erbjuder webbutrymme, e-handelslösning och färdiga betallösningar i olika paket. Efter en genomgång av de största leverantörerna på marknaden kan man konstatera att det skiljer ganska mycket mellan företagen när det handlar om vad man får för pengarna.  Sammanfattningsvis kan man dock fastslå att många webbutiksägare betalar alldeles för mycket i fasta månadsavgifter! Det är sällan en mindre webbutik går riktigt bra och kan bära kostnader på flera tusen i månaden.

Istället för att enbart koncentrera dig på att öka omsättningen i webbutiken bör du se till att minska dina fasta kostnader för driften. Det är helt möjligt! För ett tag sedan skickade jag en offert till en webbutiksägare där jag kunde sänka webbutikens månatliga avgifter med 90%!

Många leverantörer på marknaden spelar på okunnighet hos användarna och driver på om ökad omsättning istället för minskade avgifter.

SEO-Trend bygger snygga, stilrena webbutiker med hjälp av WordPress och Woocommerce där du har full kontroll över alla delar och slipper de flesta fasta avgifter. Kontakta oss så berättar vi mer samt tar fram ett prisförslag anpassat just för dina behov!

Webbutik låg avgift

FacebookTwitterGoogle+LinkedInDela

Lämna en kommentar