Referenser SEO

När man anlitar en SEO-firma är det viktigt att se referenser på tidigare och pågående arbeten. Nedanför kan du se två exempel på hur sökorden successivt har förbättrats i och med insatser från SEO-Trend. Fler kunder finner du i länklistan till höger.

Man får dock beakta att varje företag har unika förutsättningar för att lyckas med sin ranking. Allt beror på hur mycket man är villig att ändra på sin nuvarande hemsida, hur stor konkurrensen är för de sökord man vill synas på och den tid som lagts ned på själva optimeringen. Nedanför visas två exempel, där det ena har stor konkurrens och där mycket arbete lagts ned. Det andra exemplet visar ett mindre konkurrenssatt sökord men där också mindre tid lagts ned på sökmotoroptimering.

Sökord med stor konkurrens och mycket nerlagt arbete:

Sökord: Hyrbil

Diagram-hyrbil

Sökord med mindre konkurrens och mindre mängd nerlagt arbete:

Sökord: Minireningsverk
Diagram-minireningsverk

Det man kan utläsa av detta är att om konkurrensen är mindre behöver man inte heller lägga ner så enormt mycket tid och pengar på optimeringen. SEO är prisvärt och det som lönar sig är ett löpande arbete med låg kostnad. För mindre och mellanstora företag är sökmotoroptimering mycket kostnadseffektivt. Kontakta SEO-Trend!

 

Referenser hemsidor

SEO-Trend tar även fram snygga hemsidor med hjälp av WordPress. Vi bygger din hemsida efter dina önskemål eller efter en färdig mall. Här nedanför kan du se några av de hemsidor vi byggt till våra kunder:

referens www.mathiasmat.se
www.mathiasmat.se
referens www.flyttatillskargarden.se
www.flyttatillskärgården.se
referens www.babygifts.se
www.babygifts.se

Vill du förnya din hemsida samtidigt som du får full kontroll över alla funktioner? Vi bygger snygga, seo-anpassade hemsidor som är enkla att administrera och uppdatera. Kontakta oss på info@seotrend.se så tar vi fram ett kostnadsförslag! Din lokala webbyrå i Norrköping, Östergötland med omnejd!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInDela