Om SEO-Trend

Maria - SEO-trendJag som driver SEO-Trend heter Maria Karlsson och har tidigare varit anställd på hyrbilsföretaget Auto Europe i Tyskland. Där arbetade jag på marknadsavdelningen och byggde, tillsammans med mina kollegor, upp en effektiv internetmarknadsföring. När jag flyttade tillbaka till Sverige startade jag SEO-Trend.

SEO-Trend arbetar med löpande sökmotoroptimering och har som mål att hjälpa sina kunder att ranka bättre i Google. Jag hjälper dig att utveckla ditt företags internetmarknadsföring eller starta upp en strategi från grunden som strävar mot att öka företagets avkastning.

Varför ska du välja SEO-Trend?

SEO-Trend tror på öppenhet och kunskapsförmedling och att  kunderna ska ha stor insyn i vad som görs och hur det förbättrar synbarheten och rankingen på sökmotorerna. Därför arbetar SEO-Trend inte med dyra och ineffektiva länkpaket eller lovar vissa placeringar i sökresultaten. Däremot får man en bred analys av hemsidan och ett samarbete som syftar till att lyfta hela företagets internetmarknadsföring – inte bara hemsidans ranking. Här kan du läsa mer om de tjänster som erbjuds.

SEO-Trend arbetar från Norrköping, i Östergötland, och grundades 2008. SEO-Trend innehar F-skattsedel. Kontakta Maria Karlsson på info@seotrend.se eller på tel. 0763-175279.

/Maria, SEO-Trend

FacebookTwitterGoogle+LinkedInDela